9.10.07

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ


Καλωσήρθατε στην Ψηφιακή Ελλάδα!

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Νίκος Βασιλάκος υποδέχεται στο στούντιο τη Δήμητρα Γαλάνη και συζητούν για τα δωρεάν WiFi στις πλατείες της Αθήνας και την περιφέρεια, τις φθηνές συνδέσεις στο internet, τα δωρεάν προγράμματα προστασίας από ιούς και τη δημιουργία Blog (ιστολογίου).

Ακόμα, η εκπομπή περιλαμβάνει ειδικά ένθετα, με συνεργάτες την δικηγόρο Έλενα Σπυροπούλου και το σύμβουλο πληροφορικής Γιώργο Επιτήδειο.

Όπως κάθε εβδομάδα, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πρωτότυπους διαγωνισμούς και να κερδίζουν χρήσιμα δώρα.

8 σχόλια:

soulmates είπε...

paidia, polu wraia prospa8eia!
bravo!!

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, συγχαρητήρια
πολύ καλή αρχή και εύχομαι και η συνέχεια να είνα το ίδιο καλή.

Ανώνυμος είπε...

mpravo paidia kai mpravo stin kiria galani gia ton ipologisti tis.den mas aresoun oi diafimiseis alla macbook kai pali macbook

Ανώνυμος είπε...

Νίκο συγχαρητήρια σε εσένα και τους συνεργάτες σου!! Μπράβο που παρουσιάζετε με κατανοητό και απλό τρόπο τα θέματα ώστε να γίνονται αντιληπτά από όλους. Εγώ βλέπω την εκπομπή μαζί με τον πατέρα μου που είναι 60 χρονών!

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλη εκπομπη, αλλα καλο θα ηταν να λετε ,οπως χθες λεγατε για double play συνδεσεις, και για τις κρυφες χρεωσεις των εταιριων αυτων για να ειναι πιο ψαγμενος ο αρχαριος με την τεχνολογια καταναλωτης

George είπε...

Παιδιά τέλια η δουλειά σας...!:D:D:D

Συνεχίστε έτσι.!!!

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Νίκο μου
Όχι μόνο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η εκπομπή σου αλλά έχω την αίσθηση ότι μόνο εσύ θα μπορούσες να κάνεις την εκπομπή αυτή τόσο άμεση επικοινωνιακά,τόσο ανθρώπινη,τόσο ελκυστική.
Ότι πιάνεις...χρυσάφι γίνεται
Φαίδων Θεοφίλου

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια
NortonAntivirus
Jim Sarris