19.10.08

13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008

Σήμερα η Ψηφιακή Ελλάδα είναι αφιερωμένη σε πρακτικές συμβουλές και λύσεις: Για αρχή ο Νίκος Βασιλάκος θα μας δείξει πώς να βρούμε από το ίντερνετ δωρεάν firewall και πώς να το εγκαταστήσουμε στον υπολογιστή μας.

Καλεσμένοι μας είναι δημιουργοί ηλεκτρονικών μεσιτικών γραφείων. Πώς ένα επάγγελμα εξελίχθηκε χάρη στα ηλεκτρονικά μέσα και πώς ο κάθε υποψήφιος ενοικιαστής ή αγοραστής ακινήτου μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα, εύκολα και φθηνά από το ίντερνετ. 

Όλα τα ψώνια μπορούν να γίνουν από το ίντερνετ. Η Ψηφιακή Ελλάδα πάει… στο σούπερ-μάρκετ, και ψωνίζει ηλεκτρονικά, χωρίς να βγεί από… το στούνιο.

Και για όσους δεν θέλουν να παραγγείλουν μόνο τα ψώνια τους από το ίντερνετ αλλά και το φαγητό τους, βρήκαμε και μιλήσαμε με τους δημιουργούς τουdeli.gr. Στο deli.gr θα βρείτε όλα τα καταστήματα που προσφέρουν φαγητό κοντά στο γραφείο ή το σπίτι σας, τα τηλέφωνα για να παραγγείλετε, και αξιολόγηση από τους χρήστες του site για το καθένα από αυτά.

Όπως πάντα, κοντά μας "Ο κόσμος του αύριο" με τον Γιώργο Επιτήδειο μας παρουσιάζει τα τεχνολογικά νέα σε όλον τον κόσμο και στα Ιnter-Νομικά ηΈλενα Σπυροπούλου συζητάει με τον Νίκο Βασιλάκο για τις νομικές-τεχνολογικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: