25.8.08

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

Η "Ψηφιακή Ελλάδα" αυτήν την εβδομάδα τυπώνει βιβλία και κάρτες μέσω ίντερνετ. Με το σύνθημα “εύκολα, φτηνά, διαδικτυακά” τυπώνουμε δωρεάν τις κάρτες μας στο moo.com, και βγάζουμε το δικό μας βιβλίο στο lulu.com.

Επισκεφτήκαμε και σας παρουσιάζουμε την πιο διαδικτυακά οργανωμένη υπηρεσία του Δημοσίου: Πώς λειτουργούν τα ΚΕΠ, και πώς το διαδίκτυο βοηθάει στην ταχύτατη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Καλεσμένοι στο στούντιο είναι οι δημιουργοί των ιστοσελίδων away.gr και avclub.gr. Το avclub.gr είναι η ελληνική κοινότητα των ανθρώπων που ασχολούνται με την εικόνα και τον ήχο. Στις σελίδες του θα βρείτε ερωτήσεις και απαντήσεις γύρω από κάθε οπτικοακουστικό θέμα. Το away.gr είναι ηλεκτρονικό περιοδικό για την τεχνολογία. Οι επισκέπτες του βρίσκουν εκεί ειδήσεις από τον χώρο της τεχνολογίας, συνεντεύξεις και παιχνίδια.

Η Ψηφιακή Ελλάδα συνομιλεί σήμερα και με τον διαχειριστή και δημιουργό της σελίδας kariera.gr, Αλέξανδρο Φουρλή και μας δείχνει στην πράξη οτι το ίντερνετ μπορεί να βοηθήσει και στην αναζήτηση εργασίας.

Όπως πάντα, κοντά μας “Ο κόσμος του αύριο” με τον Γιώργο Επιτήδειο μας παρουσιάζει υβριδικά αυτοκίνητα για την Formula1.
Στα Ιnter-Νομικά η Έλενα Σπυροπούλου επισκέπτεται το πρώτο μηχανοργανωμένο δικαστήριο της χώρας, το Συμβούλιο της Επικρατείας. Συνομιλεί με τους δικαστικούς λειτουργούς που φροντίζουν την διαχείριση του δικτυακού τόπου του Δικαστηρίου και την βάση δεδομένων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: