25.8.08

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

Η “Ψηφιακή Ελλάδα”, , αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει το θέμα: “Γλωσσική τεχνολογία” με καλεσμένους τον Επίκουρο Καθηγητή Γλωσσικής Τεχνολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, Γιώργο Μαρκόπουλο και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές Βιβιάνα Τζοβάρα και Παναγιώτη Μακρόπουλο.


Στο στούντιο της εκπομπής μαζί με το Νίκο Βασιλάκο βρίσκεται ο Αλέξης Αδάμ, δημιουργός του splashmagazine.net και ο Μάνθος Σάρδης με τον Χρήστο Ονουφρίου από 2edgedmag.com, οι οποίοι μιλάνε για τα διαδικτυακά περιοδικά.


Ακόμη, μέσα από την εκπομπή θα ενημερωθείτε για την διεθνή, ανοιχτού περιεχομένου εγκυκλοπαίδεια Wikipedia, για την ψηφιακή πλατφόρμα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, visitgreece.gr και για το πρόγραμμα “Ψηφιακός Δήμος”, που υλοποιεί η ΚΕΔΚΕ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης, η “Ψηφιακή Ελλάδα” μπαίνει πίσω από τις κάμερες και σας παρουσιάζει πώς η ταξιδιωτική εκπομπή “Μένουμε Ελλάδα” χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες και το ίντερνετ για να σας ταξιδεύει καθημερινά σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Όπως κάθε εβδομάδα, μαζί σας θα είναι και οι μόνιμες στήλες της εκπομπής, “ InterΝομικά νέα” με την Έλενα Σπυροπούλου και “Ο κόσμος του αύριο” με τον Γιώργο Επιτήδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: