25.8.08

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

Η “Ψηφιακή Ελλάδα”, αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί στο στούντιο την αρχιτέκτονα Εύη Αναστασοπούλου, η οποία εξηγεί πώς η τεχνολογία και το ίντερνετ επηρεάζουν την αρχιτεκτονική. Στο θέμα παρεμβάλετε και βίντεο που καταγράφει την άποψη του γνωστού αρχιτέκτονα Άρη Κοέν.

Όταν τα βιβλία ταξιδεύουν…κάνουν και μία στάση στην “Ψηφιακή Ελλάδα”. Μέλη της ελληνικής κοινότητας bookcrossing.gr, έρχονται στο στούντιο, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και εξηγούν τους λόγους για τους οποίους κάποιος να γίνει μέλος του bookcrossing.gr.

Επίσης, η εκπομπή επισκέπτεται το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και συναντά τον Διευθυντή της Γενικής Λαμπαροσκοπικής & Ρομποτικής Χειρ/κής, Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη, ο οποίος παρουσιάζει το ρομποτικό σύστημα Da Vinci, εξηγώντας τα πλεονεκτήματα για τους γιατρούς και τα οφέλη για τους ασθενείς.

Επιπλέον, θα μάθετε πώς θα κάνετε δωρεάν βίντεοκλήση από το Skype και πώς θα βρείτε το “Σωστό σημείο” για να πετάτε τα απορρίματά σας, ώστε να διατηρείται η Αθήνα καθαρή.

Όπως κάθε εβδομάδα μαζί σας θα είναι και οι μόνιμες στήλες της εκπομπής, “ InterΝομικά νέα” με την Έλενα Σπυροπούλου και “Ο κόσμος του αύριο” με τον Γιώργο Επιτήδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: