27.7.08

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

Η “Ψηφιακή Ελλάδα”, αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί στο στούντιο μέλη του Gourmed.gr, το οποίο είχε επιλεγεί από τους κριτικούς της διεθνούς μηχανής αναζήτησης www.yahoo.com σαν "site of the day" ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα διεθνή sites.
Η εκπομπή βγαίνει από τα όρια της Αττικής και πηγαίνει στη Δημητσάνα, στον παραδοσιακό ξενώνα “Προσέληνος”, όπου ο ιδιοκτήτης του Κώστας Λάμπρου, έχει εντάξει τις νέες τεχνολογίες στην επιχειρησή του. Οι επισκέπτες μπορούν συνδεθούν δωρέαν και ασύρματα στο ίντερνετ, χρησιμοποιώντας ακόμη και φορητό υπολογιστή που τους παρέχει ο ξενώνας.
Ακόμη, μέσα από την εκπομπή θα ενημερωθείτε για το agrotravel.gr, την επίσημη “πύλη” για τον τουρισμό της ελληνικής υπαίθρου.
Επίσης, η “Ψηφιακή Ελλάδα” επισκέπτεται το Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών, του ιδρύματος Βούρου Ευταξία. Ο Αντώνιος Βογιατζής, Πρόεδρος του μουσείου μιλάει στην κάμερα της εκπομπής για την ιστοσελίδα του μουσείου (www.athenscitymuseum.gr), για την εικονική περιήγηση και για την ψηφιοποίηση των αρχείων.
Διαδικτυακός ταξιδιωτικός προορισμός γι’ αυτή την εβδομάδα είναι τα διαμάντια του Αργοσαρωνικού, Ύδρα-Σπέτσες- Πόρος.
Όπως κάθε εβδομάδα, μαζί σας θα είναι και οι μόνιμες στήλες της εκπομπής, “ InterΝομικά νέα” με την Έλενα Σπυροπούλου και “Ο κόσμος του αύριο” με τον Γιώργο Επιτήδειο.

1 σχόλιο:

Βρεττός Γεώργιος είπε...

Έχω παρατηρήσει ότι η σελίδα στο youtube έχει να ενημερωθεί αρκετό καιρό τώρα. Μήπως κάνω κάτι λάθος και δεν ισχύει αυτό που λέω; Απλά μου έκανε εντύπωση διότι παλιότερα ενημερωνόταν με τις εκπομπές αρκετά γρήγορα.