9.7.08

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

Αυτή τη Δευτέρα η εκπομπή προκαλεί την καλή ψηφιακή σας τύχη! Στο στούντιο μαζί μας θα είναι οι αστρολόγοι Πέρρης Κρητικός και Έλενα Ευγενικού και θα μας αναλύσουν το πώς η αστρολογία έχει επηρεαστεί από τις νέες τεχνολογίες και πόσο χρήσιμο εργαλείο είναι γι αυτούς το ίντερνετ.
Χρήστης για αυτή την εβδομάδα είναι ο Δημήτρης Μέλος, συντονιστής του http://www.myhoroscope.gr/, ο οποίος αναφέρεται στα on-line μαθήματα αστρολογίας.
Η "Ψηφιακή Ελλάδα", επισκέπτεται το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό radiobubble.gr και μιλάει με την Καλλιόπη Τακάκη, δημιουργό του radiobubble.gr. Επίσης συναντά τον σκιτσογράφο Γιώργο Γούση, ο οποίος μιλάει για το επάγγελμά του, για τα προγράμματα που χρησιμοποιεί και πώς αυτά έχουν βελτιώσει την ποιότητα της δουλειάς του.
Ακόμη, θα μάθετε πώς μπορείτε να μετατρέψετε μία ενσύρματη σύνδεση σε ασύρματη και πώς θα δείτε διάφορες γωνιές της Ελλάδας μέσω των Webcam.
Μέσα από την “Ψηφιακή Ελλάδα” αυτής της εβδομάδας, θα ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα της αναγόμωσης μελανιών από τον Περικλή Γιαννόπουλο αλλά και θα ταξιδέψετε με οδηγό το ίντερνετ στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισσαβώνα.
Όπως κάθε εβδομάδα, μαζί σας θα είναι και οι μόνιμες στήλες της εκπομπής, “ InterΝομικά νέα” με την Έλενα Σπυροπούλου και “Ο κόσμος του αύριο” με τον Γιώργο Επιτήδειο.
Συντονιστείτε στις 19.00...

Δεν υπάρχουν σχόλια: