26.6.08

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

Η “Ψηφιακή Ελλάδα”, αυτή τη Δευτέρα παρουσιάζει την φοιτητική ομάδα-aegee-athina και προβάλλει τη δράση των summer universities. Μαζί με τον Νίκο Βασιλάκο στο στούντιο είναι ο Φώτης Καναβός, υπεύθυνος των ελληνικών summer universities, η Δώρα Μονογιού, ταμίας της Aegee Αθήνας και ο Αυγερινός Φωτόπουλος, π. Υπεύθυνο IT.

Στο στούντιο φιλοξενείται και ο συνεργάτης καθηγητής του ΤΕΙ Πατρών, Σπύρος Ζαφειρόπουλος. Μιλά για την ελληνική έκδοση του SugarCRM και σχολιάζει την τεχνολογική εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Θα δείτε ακόμα το site της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, www.apostoliki-diakonia.gr αλλά και τις on-line υπηρεσίες που παρέχονται στους πολίτες μέσω του site του ΑΣΕΠ, www.asep.gr.
Η "Ψηφιακή Ελλάδα'΄βρίσκεται στην πλατεία του δήμου Χαλανδρίου και εξηγεί πώς μπορείτε να συνδεθείτε δωρεάν και ασύρματα στο ίντερνετ.

Eπιπλέον ο σκηνογράφος της ΕΡΤ, Βασίλης Τσιρογιάννης σας μυεί στα μυστικά του επαγγέλματος. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, εξηγεί πώς από την πένα και το χαρτί πέρασε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πώς οι νέες τεχνολογίες έχουν εξελίξει το επάγγελμα του σκηνογράφου.

Όπως κάθε εβδομάδα, μαζί σας θα είναι και οι μόνιμες στήλες της εκπομπής, “ InterΝομικά νέα” με την Έλενα Σπυροπούλου και “Ο κόσμος του αύριο” με τον Γιώργο Επιτήδειο.

1 σχόλιο:

kokolakis manos είπε...

norton anti-virus