6.6.08

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008

Ο Σεραφείμ Σίλας στο στούντιο της Ψηφιακής Ελλάδας μιλάει για το www.silas.gr και το stand- up comedy. H εκπομπή είναι αφιερωμένη στην Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη και σας ταξιδεύει ως εκεί.
Θα δείτε την προηγμένη τεχνολογία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με τη χρήση οπτικών ινών και την εξελιγμένη μηχανοργάνωση, θα δείτε τα infokiosk στην πλατεία Κομοτηνής και θα περιηγηθείτε ηλεκτρονικά στη Θράκη μαζί μας.

Τί αλλο θα δείτε; θα δείτε το εργοστάσιο παραγωγής cd και dvd "ARCADIA" και θα μάθετε όλη τη διαδικασία που ακολουθείται πριν πιάσετε στα χέρια σας ένα cd. Η υψηλή τεχνολογία σε όλο της το μεγαλείο...

Η κάμερα της εκπομπής πηγαίνει στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και μιλά με τους Θράκες blooggers από το www.alexandroupoli.gr, αναδεικνύει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια σχετικά με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και προβάλλει την προσπάθεια μιας ομάδας παιδιών, η οποία έστησε το AWN (Alexandroupoli Wireless Network).

Δείτε την "Ψηφιακή Ελλάδα"και ενημερωθείτε για τη δράση της ομάδας DART του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών για την Ψηφιακή Ασφάλεια.

11 σχόλια:

stellavl είπε...

gia ton diagwnismo!!
(eixe i oxi simera??)

Stella Vlachopoulou
6972100722
stellavl68@gmail.com

Βρεττός Γεώργιος είπε...

Για το λεξικό Magenta.

Randaplan_86@pathfinder.gr

mugen είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Jm είπε...

Για το λεξικό Magenta.
monopatis@gmail.com

Βρεττός Γεώργιος είπε...

Ανέφερε για διαγωνισμό σε κάποια φάση για κάποιο λεξικό magenta. Μάλιστα νόμιζα ότι θα έδινε και ερώτηση μετά το video για την Κομοτηνή (έτσι κατάλαβα από αυτά που είπε) αλλά τελικά δεν έδωσε κάτι, οπότε ο διαγωνισμός μάλλον "ανοιχτός" για όλους.

insomniagr είπε...

gia ton diagwnismo

Mina Mparmpetaki
6974648756

barmpetaki_mina@yahoo.gr

va_pal είπε...

Για το διαγωνισμό (Λεξικό MAGENTA)

email: va_pal@hotmail.com

va_pal είπε...

Gia to lexiko Magenta.
Eida to video gia tin alexanrdroupoli.gr

>>>patras2008@freemail.gr

va_pal είπε...

Gia to diagonismo

kmarinou@gmail.com

χρηστίνα είπε...

για το λεξικο Magenta
christina_kosm@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Gia ton diagonismo gia to leksiko Magenta

panepistimonas@gmail.com